Zengest

49,00  incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Zengest is een melange van de pure essentiële oliën met therapeutische graad gember, pepermunt, dragon, venkel, karwij, koriander, anijs en hebben elk specifieke kenmerken die bijdragen aan de algehele effectiviteit van het spijsverteringsstelsel.

Zengest – Spijsverteringsolie

Omschrijving

DigestZen staat bekend als doTERRA’s spijsverteringssamenstelling. Deze samenstelling kan helpen bij het verbeteren van de spijsvertering en misselijkheid en buikpijn verzachten, zoals bij wagenziekte en tijdelijke spijsverteringsproblemen.* Pepermunt, dragon, anijs en karwij ondersteunen de spijsvertering en een gezond maagdarmkanaal.* DigestZen is effectief en veilig in geval van maagklachten of buikpijn. DigestZen is een gezonde, natuurlijke manier om maagklachten of buikpijn te verzachten en het spijsverteringssysteem te onderhouden.*

Toepassingen

  • Voeg 1-2 druppels toe aan water of thee na een zware maaltijd.
  • Wrijf op de buik voor het vliegen of een lange autorit voor een kalmerend aroma.
  • Neem ZenGest tijdens het reizen of bij het uitproberen van nieuwe voeding voor het verzachten van incidentele buikklachten.

Gebruiksaanwijzing

Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.
Voedingsadditief toepassing: Verdun 1 druppel in 125 ml vloeistof.
Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 ml draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 ml draagolie. Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Waarschuwingen

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden.

Voornaamste Voordelen

  • Ondersteunt een gezonde spijsvertering.
  • Kalmeert buikklachten.
  • Kan een opgeblazen gevoel en gasvorming verminderen.

Ingrediënten

Ingrediënten: Anijszaad, Pepermuntplant, Gemberwortelstok/wortel, Kummelzaad, Korianderzaad, Dragonplant en Venkelzaad essentiële oliën

Aromatische Beschrijving

Pittig, zoet, mint, dropachtig

Bekijk hier een informatiefilmpje over de voordelen van de Zengest producten.