Zengest

40,50  incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Zengest is een melange van de pure essentiële oliën met therapeutische graad gember, pepermunt, dragon, venkel, karwij, koriander, anijs en hebben elk specifieke kenmerken die bijdragen aan de algehele effectiviteit van het spijsverteringsstelsel.

Zengest – Spijsverteringsolie

Veel etherische oliën zijn erkend door middel van onderzoek en zijn krachtige middelen om te helpen de normale balans in het spijsverteringsstelsel te herstellen. Zengest maakt gebruik van deze gevestigde therapeutische kwaliteiten in een melange van pure essentiële oliën gember, pepermunt, dragon, venkel, karwij, koriander, anijs en hebben elk specifieke kenmerken die bijdragen aan de algehele effectiviteit van deze krachtige samenstelling. Bij inwendig gebruik van dōTERRA’s Zengest is het niet alleen rustgevend, maar brengt het ook opluchting en verbetert het ook het spijsverteringsstelsel.

De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren. Dat maakt het gebruik van deze oliën voordeliger dan je denkt!

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

Werking
• Helpt bij de vertering van voedsel

• Verzacht bij de maag die incidentieel van streek is

• Behoudt een gezond gastro-intestinaal kanaal

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben vele toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheid van DigestZen kun je ons een mail. Wij adviseren je graag.

Toepassingen
Aromatisch
Inwendig
Op de huid

Ingrediënten
Gemberwortel, Pepermuntplant, Karwijzaad, Korianderzaad, Anijszaad, Tarragonplant, Venkelzaad essentiële oliën.

Aromatische omschrijving
Gekruid, zoet, muntachtig en dropachtig

Bekijk hier een informatiefilmpje over de voordelen van de Zengest producten.