Purify

27,27  incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Van muggenbeten tot niezen, het is belangrijker dan ooit jezelf te beschermen. Purify is doTERRA’s fantastische mix van therapeutisch erkende etherische oliën ontwikkeld om geuren en andere verontreinigingen op totaal natuurlijke wijze te elimineren…

Purify is dōTERRA® ‘s formidabele samenstelling van CPTG etherische oliën ontwikkeld om nare geurtjes en andere verontreinigende stoffen op een natuurlijke wijze te elimineren, op volledig natuurlijke wijze.

De verfrissende geur roeit snel onaangename geuren uit en zuivert de lucht en de omgeving met de essentiële oliën van Citroen, Limoen, Den, Citronella, Siberische en Oostenrijkse Spar, Melaleuca en Koriander.

De etherische oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren.

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben vele toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheid van Purify kun je ons een mail. Wij adviseren je graag.

Werking

  • Verfrissend aroma
  • Verwijdert onplezierige geurtjes en zuivert de lucht
  • Beschermt tegen milieubedreigingen

Toepassingen
Aromatisch
Op de huid

Ingrediënten
Citroenschil, Limoenschil, Siberische dennenaalden, Oostenrijkse dennenaalden, Pijnboomnaalden, Citronellagras, Melaleucablad, Cilantrokruid essentiële oliën

Aromatische omschrijving
Fris, luchtig, kruidig

Waarschuwing
Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder dokters toezicht staat, consulteer je arts voordat je dit product gaat gebruiken.

Bekijk dit filmpje om tips op te doen hoe deze olie te gebruiken in je huishouden.