Purify

33,00  incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Omschrijving

Deze verkwikkende blend combineert essentiële oliën van citrusvruchten en naaldbomen voor een luchtige, frisse geur op oppervlakten en in de lucht. Purify, een favoriet onder doTERRA gebruikers, maskeert nare luchtjes snel en kan een effectieve reiniger voor het huis zijn. Purify bevat citroen, limoen en den essentiële oliën die bekend staan om hun reinigende eigenschappen, gecombineerd met Siberische en Oostenrijkse spar voor het verfrissen van de lucht. De toevoeging van citronella, melaleuca en koriander geven deze mix een verleidelijk aroma dat echt doTERRA is.

Toepassingen

  • Verfris kleine ruimtes (of de auto) door een aantal druppels Purify Verfrissende blend in een katoenen bal te doen en in de luchtventilatie te plaatsen.
  • Gebruik om tijdelijke huidirritaties te verzachten.
  • Voeg een paar druppels toe aan het spoelprogramma tijdens het wassen om geurtjes te verwijderen.

Gebruiksaanwijzing

Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser naar keuze.
Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 mL draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 mL draagolie. Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Voorzichtig

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen tot 12 uur na het aanbrengen van het product.

Voornaamste Voordelen

  • Verfrissend aroma.
  • Verwijdert onplezierige geurtjes en reinigt de lucht.
  • Goed voor de geïrriteerde huid.

Ingrediënten

citroenschil, siberische sparnaald, citronellagras, limoenschil, melaleucablad (tea tree), korianderkruid essentiële olie

Aromatische Beschrijving

fris, luchtig, kruidig

Bekijk dit filmpje om tips op te doen hoe deze olie te gebruiken in je huishouden.