Lime ‘limoen’

16,53  incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Limoen staat bekend voor zijn kwaliteiten om het humeur te verbeteren, balans te brengen en om energie te geven. Limoen wordt vaak gebruikt in gezicht- en lichaamsreinigers vanwege de reinigende eigenschappen en de vrolijke geur.

doTERRA Lime etherische olie wordt koud geperst van de schillen van verse limoenen en is verfrissend en energie-opwekkend in zowel aroma als smaak. Limoenen worden vaak gebruikt in voorgerechten en drankjes voor hun frisse citrussmaak. Doordat Limoen veel limoneen bevat, heeft Limoen zuiverende eigenschappen* en kan deze worden verstuift om te helpen de lucht te zuiveren. Het is tevens een effectieve en natuurlijke oppervlaktereiniger. Limoen staat bekend voor zijn kwaliteiten om het humeur te verbeteren, balans te brengen en om energie te geven. Limoen wordt vaak gebruikt in gezicht- en lichaamsreinigers vanwege de reinigende eigenschappen en de vrolijke geur.

De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren.

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben vele toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheden kun je ons een mail. Wij adviseren je graag.

Gebruiksaanwijzing

  • Verstuif om de lucht te reinigen en om je humeur te verbeteren.
  • Doe wat Limoen op een watje om vet en plak te verwijderen.
  • Doe een druppel Limoen in je drankje om de smaak te verbeteren.
  • Voeg 1 druppel toe aan je gezichtsreiniger of shampoo om de reinigende kwaliteit te verbeteren

Belangrijkste voordelen

  • Ondersteunt een gezond immuunsysteem*
  • Beïnvloedt de stemming positief door stimulerende en verfrissende eigenschappen
  • Te gebruiken als een aromatische, topische en inwendige reiniger*
  • Ondersteunt emotionele balans en welzijn

Aromatische omschrijving

Citrus, sterk, zoet


Ingrediënten

Schil van de limoen


Waarschuwingen

Mogelijke huidgevoeligheid. Houd buiten bereik van kinderen. Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling van een arts staat, raadpleeg voor gebruik je behandelaar. Vermijd contact met ogen, binnenkant van de neus en oren en gevoelige gebieden. Na topische toepassing zon tot 12 uur vermijden.