Lemon (Citrus limon) | citroen etherische olie

16,00  incl. BTW

Uitverkocht

Beschrijving

Omschrijving

Citroen etherische olie is een van de best verkopende oliën van doTERRA en kent verschillende voordelen en toepassingen. Voor een frisse en gezonde start van de dag kan het aan water worden toegevoegd. Citroen wordt aan aan voedsel en dranken toegevoegd om de smaak van desserts en hoofdgerechten te versterken. Citroen etherische olie heeft een opwekkend, energiegevend aroma en bevordert een gevoel van lichtheid, opgewektheid en blijdschap.

Toepassingen

  • citroen etherische olie in uw water voor een verfrissende smaak of als alternatief voor frisdrank en suikerhoudende dranken.
  • Voeg toe aan uw favoriete hapjes en desserts, voor een zoete en pittige punch.
  • één of twee druppels etherische olie toevoegen aan uw zeepmix en geef uw handen een stevige scrub.
  • Doe één of twee druppels citroen etherische olie in een spuitfles met schoonmaakmiddel, voor een verkwikkende geur tijdens de schoonmaak van tafels en andere oppervlakten.

Gebruiksaanwijzing

Vernevelen: Doe drie tot vier druppels in de diffuser van uw keuze.
Gebruik als additief: Verdun één druppel in 125 mL vloeistof.
Topisch gebruik: Voor massage, meng 5 druppels met 10 mL draagolie. Voor bad, meng 5 druppels met 5 mL draagolie. Voor parfumering, meng 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Voorzichtig

Mogelijke gevoeligheid van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Als u zwanger bent, borstvoeding geeft of onder medisch toezicht staat, raadpleeg dan eerst uw arts. Vermijd contact met de ogen, het binnenoor en gevoelige delen. Vermijd zonlicht of UV-straling tot 12 uur na aanbrengen van het product.

Voornaamste Voordelen

  • Aroma.
  • Bevordert een positief humeur bij aanbrengen op de huid.

Aromatische Beschrijving

Schoon, fris, citrus, helder

Verzamelmethode

Koude persing

Delen van de Plant

Citroenschil

Belangrijkste Bestanddelen

Limoneen, β-pineen, γ-terpineen