Geranium

40,50  incl. BTW

Beschrijving

Een olie die in het oude Egypte al werd toegepast om de huid mooier te maken en voor de gezondheid. Geschikt bij jetlag, kalmeert de zenuwen, na de bevalling, bloedingen en vele andere toepassingen. Kan aromatisch, op de huid en inwendig worden toegepast.

Pelargonium Graveolens
Geranium biedt uitstekende voordelen voor het verzachten van de huid en is een veel voorkomend ingrediënt in veel huidverzorgingsproducten. Ook nuttig voor gezamenlijke ondersteuning en temperen van lichte pijn en spierpijn, de kalmerende effecten van Geranium maken het tot een populaire keuze voor veel gebruikers van essentiële oliën.
Voor verspreiding in de lucht via een diffuser of uitwendig gebruik.

De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren.

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben vele toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheid van Geranium kun je ons een mail sturen. Wij adviseren je graag.

Werking
– voor een mooie, gezonde huid
– kalmeert de zenuwen en vermindert stress
– voor gezond haar

Toepassing
Aromatisch
Op de huid (bij gevoeligheid de olie verdunnen met een neutrale olie)
Inwendig

Ingredienten
de gehele plan

Aromatische beschrijving
Kruidig, groen, bloemig, zoet, droog

Waarschuwing
Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder dokters toezicht staat, consulteer je arts voordat je dit product gaat gebruiken.

15 ml. flesje

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen.

Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is het voordeliger om op een andere manier te bestellen. Mail ons op info@snuisterjegezond.be welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt.