Deep Blue® Rub

49,00  incl. BTW

Artikelnummer: 38900001 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Professionele sporters kiezen voor Deep Blue Rub! Een zachte, niet vette emulsie die weldadig is voor pijnlijke, vermoeide gewrichten en spieren!

dōTERRA®’s Deep Blue® Rub is een rijke crème met als belangrijkste bestanddeel de Deep Blue Soothing Blend van de Certified Pure Therapeutic Grade etherische oliën. Deze crème geeft effectieve support aan vermoeide, pijnlijke gewrichten en spieren. De samenstelling bestaat uit natuurlijke plantenextracten en andere krachtige ingrediënten die een comfortabele sensatie van warmte en koude geven aan de probleemgebieden.

Met bijna 5 ml. van doTERRA’s bestseller Deep Blue essentiële olie van wintergreen, kamfer, pepermunt, blauw boerenwormkruid, Duitse kamille, helichrysum en osmanthus is Deep Blue Rub een onmisbaar product in je badkamerkast, sporttas of EHBO kit. Deep Blue Rub heeft een basis van verzachtende moisturizer waardoor je huid zacht aanvoelt en niet vet wordt. Sportmasseurs en massage therapeuten gebruiken graag doTERRA’s Deep Blue etherische olie samenstelling. De crème is zeer smeerbaar en daardoor super zuinig in gebruik. Gebruik de Deep Blue Rub waar het pijn doet. Deze creme is niet bedoeld om het hele lichaam mee in te smeren.
Opletten, niet gebruiken bij open wonden of geschaafde huid.

Extra informatie

Gewicht0.12 kg