Copaiba

42,98  incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Copaiba etherische olie wordt gemaakt van de hars van de copaiba boom die meer dan 30 meter hoog kan worden en groeit in Zuid Amerika. Copaiba olie is veel toegepast in cosmetische producten waaronder zeep, cremes, lotion en parfum. Sinds de 16e eeuw werd copaiba essentiële olie gebruikt in de traditionele geneeskunde door de inboorlingen van noord en noordoost Brazilië. Net als Black Pepper essentiële olie kan Copaiba helpen om gevoelens van angst te verzachten en kan het op de huid worden toegepast voor een gladde, zachte huid. Bij inwendig gebruik ondersteunt copaiba de gezondheid van het cardiovasculaire systeem, het immuunsysteem, de spijsvertering, het zenuwgestel en de luchtwegen.* Hoewel Copaiba geen psychoactieve cannabinoïden bevat, bestaat de kans dat caryophyllene de zenuwen beschermt en voordelen heeft voor het cardiovasculaire en immuunsysteem.* Het is daarnaast een sterke antioxidant die de weerstand ondersteunt.*

De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren.

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben vele toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheden kun je ons een mail. Wij adviseren je graag.

GEBRUIK

 • Voeg 1 of 2 druppels aan je water, sap of thee toe om het cardiovasculaire systeem, het immuunsysteem, de spijsvertering, het zenuwgestel en de luchtwegen te ondersteunen.*
 • Sterke antioxidant wanneer ingenomen.*
 • Neem inwendig om het zenuwgestel te kalmeren.*
 • Breng op de huid aan met een draagolie of een moisturizer om het gezicht schoon en glad te houden en om vlekjes te verminderen.

  Hoe te gebruiken

  Verstuiven: Doe 3 of 4 druppels in je verstuiver. Inwendig: Meng 2 druppels in 2 dl. vloeistof.

  Huid: Meng 1 of 2 druppels in een draagolie en breng aan op het gewenste gebied. Zie voor verdere waarschuwingen beneden.

  Leer hier meer over Copaiba essentiële olie van Dr David Hill:

   

  WAARSCHUWING

  Kan een gevoelige reactie veroorzaken bij topisch gebruik. Houd buiten het bereik van kinderen.
  Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent bij een arts, consulteer dan je arts voor gebruik. Vermijd contact met ogen, binnenkant van de oren en neus en gevoelige gebieden.

  15 ml. flesje

  Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is er een meer economische manier te bestellen. Mail ons welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt.