Citrus Bliss® 15ml

27,27  incl. BTW

Beschrijving

Met de voordelen die verder reiken dan het verhogen van de stemming en het verminderen van stress, heeft Citrus Bliss een natuurlijke, krachtige verbinding met reinigende eigenschappen. Deze blissvolle mix helpt ook bij het verminderen van stress.

Citrus Bliss – Opwekkend
dōTERRA ‘s Citrus Bliss is een opwekkende samenstelling die de voordelen van de Citrus etherische oliën combineert. dōTERRA heeft een krachtige combinatie van de etherische oliën Wilde Sinaasappel, Citroen, Grapefruit, Mandarijn, Bergamot en de Clementine met een vleugje Vanille vermengd tot deze unieke en harmonieuze samenstelling. Met de voordelen die verder reiken dan het verhogen van de stemming en het verminderen van stress, heeft Citrus Bliss een natuurlijke, krachtige verbinding met reinigende eigenschappen. Gemengd met water is Citrus Bliss een perfecte oplossing voor het ontsmetten van werkbladen en andere oppervlakken terwijl het een frisse zoete geur achterlaat.

De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren.

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

Werking
• Maakt de lucht schoon en zuivert de lucht

• Helpt stress en spanning te reduceren, werkt rustgevend en kalmerend

• Heeft een positieve invloed op de stemming met opwekkende en verfrissende eigenschappen

Toepassingen
Aromatisch
Op de huid (vermijd zonlicht enkele uren na topisch gebruik)

Ingrediënten
Wilde sinaasappelschil, Citroenschil, Grapefruitschil, Mandarijnschil, Bergamotschil, Tangereinschil, Clementineschil essentiële oliën en Vanilla Bean Absolute.

Aromatische beschrijving
Citrus, zoet

Waarschuwing
Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder dokters toezicht staat, consulteer je arts voordat je dit product gaat gebruiken.

15 ml. flesje

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen.