Balance® 15ml

33,00  incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

doTERRA’s Balance is een heerlijke olie voor algemeen welzijn en kalmte en die helpt aarden. Een van de ingrediënten, Spar, werd door Native Americans gebruikt voor medicinaal en spiritueel gebruik en brengt harmonie voor lichaam en geest.

Balance Grounding blend
Iedereen ervaart momenten van je niet verbonden voelen of angst. Het warme, houtachtige aroma van dōTERRA® ’s aardende samenstelling “Balans” creëert een gevoel van rust en welzijn. dōTERRA heeft deze mix perfect samengesteld met de CPTG® essentiële oliën Sparren, Rozenhout, Frankincense en Blauwe boerenwormkruid (Blue Tansy) met een verleidelijke geur die rust en een gevoel van evenwicht en aarding bevordert.

De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 druppel voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren.

De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.

De meeste etherische oliën van doTERRA hebben vele toepassingsmogelijkheden. Voor de overige werkzaamheid van Balance kun je ons een mail sturen. Wij adviseren je graag.

Werking
• Bevordert ontspanning van het gehele lichaam

• Verzacht zere spieren en gewrichten

• Roept gevoelens van rust en balans op

Toepassingen
Aromatisch
Op de huid

Ingrediënten
Sparnaalden, Howood, Frankincense hars, blauwe boerenwormkruidbloem, blauwe kamillebloem in een basis van gefractioneerde kokosnootolie.

Aromatische beschrijving
Fris, zoet, houtig

15 ml. flesje

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen.