dōTERRA Air™ drops tabletten voor de luchtwegen

26,00  incl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Omschrijving

doTERRA Air is een langvertrouwde samenstelling van etherische olie en heeft veel mensen geholpen met oliën zoals citroen, pepermunt, eucalyptus en kardemon. Ademhalingsproblemen zijn niet leuk en we gebruiken elk middel dat kan helpen, maar weinig middelen doen dat. doTERRA Air essentiële olie is een beproefd middel dat bij velen tegen deze eeuwenoude vijand heeft geholpen. doTERRA Air tabletten bevatten een samenstelling van geselecteerde oliën van doTERRA Air CPTG®. Deze zijn samengevoegd in een tablet om het gebruik makkelijker te maken en van de voordelen van de oliën te kunnen genieten. Citroen, pepermunt, eucalyptus, tijm, melisse, en kardemon essentiële oliën helpen allemaal om de luchtwegen schoon te houden en te verzachten en nu kunnen ze direct worden ingenomen via mond en keel met deze zuigtabletten die geweldig smaken.

Gebruiksaanwijzing

Volwassenen en kinderen van 5 jaar en ouder: laat langzaam 1 tablet oplossen in de mond. Herhaal elke 2 uur indien nodig. Kinderen onder de 5 jaar: raadpleeg een arts.

Voornaamste Voordelen

  • Houdt de luchtwegen vrij voor ademhaling.
  • Ondersteunt de gezondheid van het ademhalingsstelsel.
  • Kalmeert de zintuigen.

Ingrediënten

Organisch gecondenseerd suikerriet sap, organische bruine rijst siroop, citroenolie, pepermunt olie, kardemon olie, eucalyptus olie, tijm olie, melisse olie