etherische olie

Om de etherische oliën van dōTERRA het voordeligste aan te kopen kan je het beste kijken op onze bestel etherische olie van doTERRA met korting pagina

Met vragen mag je ons natuurlijk contacteren kan je via https://www.snuisterjegezond.be/contact-us.html

Waar begin ik mee?!

Heb je nog niet gekozen elke etherische olie jij nodig hebt? Weet je nog niet zo goed wat je moet kiezen, Schrijf je in voor onze Kennismaking met de wereld van etherische oliën klass om met een goede basis kennis van start te kunnen gaan. Woon je wat verder af neem dan gerust contact met ons op. Dan helpen mensen uit ons team jou graag verder of dan komen wij bij jou voor jou en wat vrienden je laten kennismaken met onze etherische oliën van doterra.

Ben je overtuigd en wil je beginnen met de etherische olie dan adviseren wij meestal om de Home Essentials Kit of de Family Essentials Kit te bestellen. Dan heb je de 10 belangrijkste basis etherische oliën meteen in huis. De Home Essentials kit is het dubbele in prijs van de Family Essentials Kit maar je hebt dan 3x zo veel olie.

Voor de geïnteresseerden die het Modern Essentials handboek 9de druk hebben.

We hebben de samengestelde oliën opgelijst en de DoTERRA namen aan de generieke namen gekoppeld, samen met de pagina nummers.

Deze mag vrij gedeeld worden 🙂 en is hier downloaden 

[ameliaevents]