Wellness mama gebruikerstips

De beste mama herken je aan de liefste kinderen !
Kijk eens hoe lief je dochter/ zoon (naam) is

Speciaal voor jou heeft zij/hij dit pakketje met pure natuurlijke producten op basis van etherische olie uitgekozen.
Lief hé 😉

100ML KLEIMASKER
Masker van dode zee modder met Lavendel en Geranium.
Gebruik dit masker 1-2 x per week op een droge of licht vochtige huid. Gedurende 10-15 minuten laten inwerken. Open wondjes en de zone rond de ogen vermijden.
* Lavendel is super zacht voor de huid en heeft helende eigenschappen
* Geranium is een typische vrouwelijke olie die zorgt voor een stralende huid.

100ML HANDCREME
Deze handcrème met lavendel en geranium is een echte weldaad voor poezelzachte pollekes. En bovendien ruikt hij nog eens super lekker.
* Lavendel is super zacht voor de huid en heeft helende eigenschappen
* Geranium is een typische vrouwelijke olie die zorgt voor een stralende huid.

100ML BADZOUT
Epsom zout komt uit de bitterzoute bron in Epsom, Engeland en bevat veel magnesium en zwavel. Onderzoekers hebben laten zien dat magnesium en zwavel makkelijk via de huid opgenomen worden en dat maakt een Epsom bad een geweldige manier om het tekort van het zo noodzakelijke magnesium op te vullen. De therapeutische werking van het zout is al lange tijd bekend.
Het warme, houtachtige aroma van doTERRA Balancecreëert een gevoel van kalmte en welzijn. Deze perfecte mix van Spar, Ho Hout, Wierook, Boerenwormkruid, Blauwe Kamille en Gefractioneerde Kokosolie biedt een verleidelijke geur die rust en ontspanning bevordert. Ideaal dus om na een lange stressvolle dag in je bad te doen en het gevoel van een sauna naar je thuis te brengen.

100ML ZOUT SCRUB
Ervaar de wellness van een scrub beurt thuis onder de douche.
Ook deze scrub is gemaakt van Epsom zout en suiker. De korrelige structuur gaat overtollige dode huidcellen verwijderen en zo maak je plaats voor een nieuwe stralende gezonde huid.
Teatree: De etherische olie van tea tree verdient goed haar titel van «panaceae», zo talrijk zijn haar toepassingen. Ze stimuleert het immuunsysteem, is breedwerkend antibacterieel, schimmelwerend en ontstekingsremmend. Zeer goed getolereerd door de huid en slijmvliezen. Ze is de onmisbare basis voor verschillende cosmetische producten. Haar rol, in deze context, beperkt zich niet tot het zuiveren van de huid en de slijmvliezen: haar werking op het terrein staat toe diens talrijke functionele storingen blijvend te genezen. Kan tevens de huid beschermen voorafgaand aan radiotherapie. Ze verdrijft en verwijdert een groot aantal insecten en parasieten.
Lavendel: heeft een zuiverend en samentrekkend effect op elk huidtype, meer specifiek de onzuivere, vette, gemengde, geïrriteerde of gevoelige huid.

Omdat jij de beste mama bent !