wellness consult

Privé wellness consult | 1 op 1 begeleiding .

Hebt al wat ervaring met de etherische olie? Je kan wat advies op maat gebruiken?

Vanaf nu kan je ook bij ons een wellness consult plannen. Maakt niet uit of je al een dōTERRA account hebt of niet.

Wellness consult was da voor een beest?

Simpel ! 1 op 1 begeleiding !
We gaan samen na wat jou noden zijn. Op welke vlakken we jou en je gezin (dat bevat voor ons ook de viervoetige gezinsleden) kunnen helpen om op een zo natuurlijk mogelijke manier je issues aan te pakken !

Wat we juist bespreken handt dus van u af. Ieder gesprek zal anders lopen want iedereen is uniek 🙂

Her is wel nuttig dat u eerst naar een van onze make & take kennismakings workshops geweest bent omdat iedereen toch die basis nodig heeft. lukt het echter niet op de data die wij plannen ? geen nood dan geven we jou de verkorte versie mee 🙂

Wat gaat dat kosten ?

Wel eerlijk? We hopen dat u via ons (meer) dōTERRA producten zoals etherische olie gaat afnemen. De eerste consult is sowieso gratis. En je bent nooit verplicht om iets aan te kopen.

We voorzien graag 1u30 om rustig naar uw noden te luisteren en de nodige adviezen te geven.

Meestal gaat u naar huis met een of meerdere staaltjes zodat u al meteen kan merken welke kracht etherische olie bevat. slaat het niet aan ? dan hebben we voor u een verkeerde olie of verdunning geselecteerd en gaan we samen op zoek tot we de juiste combinatie gevonden hebben.

Let wel even op wij zijn geen dokters ! Voor medische diagnoses gaan we u moeten teleurstellen.

Wanneer kan die wellness consult ?

We plannen die graag voor of na onze openingsuren door de week . Maar ook in het weekend kan. kortom wanneer past het voor u ? contacteer ons via de mail hier onder of via Facebook en we plannen een moment in.
Geef liefst even je telefoon nr en vermeld even wanneer je vooral bereikbaar bent en we bellen je zo spoedig mogelijk voor een afspraak

Wanneer afstand/verplaatsen een issue is kan die wellness consult uiteraard ook via een zoom video call. Onze zoom link