Poetsmama gebruikerstips

De beste mama herken je aan de liefste kinderen !
Kijk eens hoe lief je dochter/ zoon (naam) is

Speciaal voor jou heeft zij/hij dit pakketje met pure natuurlijke producten op basis van etherische olie uitgekozen.
Lief hé 😉

250ML ALLESREINIGER
Zuivere pure Marseille zeep met On Guard etherische olie
On Guard heeft extra reinigende en ontsmettende eigenschappen deze samenstelling bestaat uit kruidnagel, eucalyptus, wilde appelsien, kaneel en rozemarijn.250ML SCHOONMAAKAZIJN
Deze schoonmaakazijn gebruik je in de badkamer door de schimmelwerende en reinigende eigenschappen van teatree (melaleuca) zorgt hij voor frisse oppervlaktes.


250ML GLASREINIGER
Glaspoets bestaande uit azijn, alcohol en citroen gaat je laten merken dat uw ramen en spiegels absoluut geen chemische producten nodig hebben om te schitteren.


100ML HANDCREME
Na al dat poetsen verdienen je handen een extra verwenbeurt, deze handcrème met lavendel en geranium is een echte weldaad voor poezelzachte pollekes. En bovendien ruikt hij nog eens super lekker.3ML STOFZUIGERDRUPPELS
Een stofzuiger kan al eens een vies geurtje hebben, zeker als je huisdieren hebt. Een druppel of 3 Citrus Bliss op de stofzuigerzak en je huis ruikt naar Wilde Sinaasappel, Citroen, pompelmoes, Bergamot en mandarijn met een vleugje Vanille. Heerlijk !!

100ML SlAAPKAMERSPRAY
Met deze kamerspray waan je je in Frankrijk op bloemende lavendel velden, ik beloof je dat je heerlijk gaat slapen. Serenity is een samenstelling die speciaal ontworpen is voor een stabiele goede nachtrust bestaande uit lavendel, cederhout, kaneel, ho hout, Ylan Ylang, marjolein, Romeinse kamille, vetiver, Hawaiaans sandelhout en een vleugje vanille. Spray wat op je kussen of boven het bed.

Omdat jij de beste mama bent !