Luxe mama gebruikerstips

De beste mama herken je aan de liefste kinderen !
Kijk eens hoe lief je dochter/ zoon (naam) is

Speciaal voor jou heeft zij/hij dit pakketje met pure natuurlijke producten op basis van etherische olie uitgekozen.
Lief hé 😉

ULTRASONISCHE VERSTUIVER
Deze verstuiver geeft je huis net dat extra luxe gevoel door heerlijke geurtjes te verspreiden en zorgt tevens voor een verhoogde luchtvochtigheid voor uw woning, 2 vliegen in 1 klap dus. Bij de verstuiver zitten 5 pipetflesjes van 3 ml pure etherische olie, 3-5 druppels is voldoende om uw kamer heerlijk te laten ruiken

* Citrus Bliss: een samenstelling van wilde Sinaasappel, citroen, pompelmoes, mandarijn, bergamot en mandarijn met een vleugje Vanille. Citrus geuren hebben de eigenschap om je te laten zingen, dansen en springen kortom, je wordt er happy van. Gebruik ze ook als je nood hebt aan concentratie of als je wilt beginnen aan die ene job die je steeds maar uitstelt.
* On Guard: Samenstelling van kruidnagel, eucalyptus, wilde appelsien, kaneel en rozemarijn met eigenschappen die je immuunsysteem boosten. Voel je je niet helemaal lekker ? Vermoed je dat je iets onder leden hebt ? Gebruik dan On Guard om deze onwelkome gasten geen kans te geven.
* Serenity: Samenstelling van lavendel, cederhout, kaneel, ho hout, Ylan Ylang, marjolein, Romeinse kamille, vetiver, Hawaiaans sandelhout met een vleugje vanille. De ideale blend voor een goede nachtrust, verstuif hem in je slaapkamer voor en/of tijdens het slapen of gebruik hem tijdens extreme stressperiodes voor een instant gevoel van rust.
* Air (breathe): doTERRA samenstelling van laurier, pepermunt, eucalyptus, teatree, citroen, ravensera en kardemom. Heb je het benauwd ? Of zit er iets te wringen op je luchtwegen ? Dan is deze blend de oplossing om je luchtwegen weer vrij te maken. Hij werkt ook super voor een goede nachtrust en geeft je een instant sauna gevoel
* Balance: Het warme, houtachtige aroma van doTERRA Balance creëert een gevoel van kalmte en welzijn. Deze perfecte mix van Spar, Ho Hout, Wierook, Boerenwormkruid, Blauwe Kamille en Gefractioneerde Kokosolie biedt een verleidelijke geur die rust en ontspanning bevordert.

100ML KLEIMASKER
Masker van dode zee modder met lavendel en geranium.
Gebruik dit masker 1-2 x per week op een droge of licht vochtige huid. Gedurende 10-15 minuten laten inwerken. Open wondjes en de zone rond de ogen vermijden.
* Lavendel is super zacht voor de huid en heeft helende eigenschappen
* Geranium is een typische vrouwelijke olie die zorgt voor een stralende huid.

3ML SERUM YARROW POM
Yarrow Pom, Duizendblad met granaatappel Olie van de eeuwige jeugd ook wel ‘fountain of the youth’ & ‘Get that Glow’ genaamd.
Yarrow Pom beschermt, versterkt en werkt anti-aging. De natuurlijke Botox. Duizendblad etherische olie is een extreem krachtige natuurlijke samentrekkende olie die de bloedsomloop bevordert. Ideaal als huidverzorging dus. De pipet op dit flesje zorgt ervoor dat je deze makkelijk toe kunt voegen aan je dag of nachtcrème. Yarrow Pom bevordert het genezen van de huid en werkt goed voor de behandeling van acne of voor het reguleren van een vette huid. Voeg 2-3 druppels per beurt toe aan je dag of nachtcrème

100ML SlAAPKAMERSPRAY
Met deze kamerspray waan je je in Frankrijk op bloemende lavendel velden, ik beloof je dat je heerlijk gaat slapen. Serenity is een samenstelling die speciaal ontworpen is voor een stabiele goede nachtrust bestaande uit lavendel, cederhout, kaneel, ho hout, Ylan Ylang, marjolein, Romeinse kamille, vetiver, Hawaiaans sandelhout en een vleugje vanille. Spray wat op je kussen of boven het bed.

Omdat jij de beste mama bent !