Welkom bij snuisterjegezond.be

Deze pagina hebben we vanuit Het Snuisterhuis opgericht om jullie op de hoogte te houden van onze werking rond etherische olies.

Je vind hier onze workshops, make & takes en verdiepings klassen over de etherische olie  / essentiele oliën . Je kan ons ook via deze pagina gericht vragen stellen rond de etherische olie van doTERRA. Onze diffusers, flesjes, de Orakel kaarten  ….

Contacteer ons gerust indien je een persoonlijk gesprek met ons over etherische / essentiele oliën. Je mag ook gewoon langskomen in de winkel 🙂  

We helpen je ook om de beste  etherische olie voor jou probleem uit te zoeken. en we helpen je ook om de olie tegen de voor jou voordeligste manier aan te kopen. 

Het snuisterhuis vind je
westelsebaan 133
3271 averbode

Via google maps of waze ken je gewoon zoeken naar “het snuisterhuis” handig voor als je eens onderweg bent en nog wat tijd over hebt om te komen snuisteren.

Openingsuren:

Woensdag:14u00 tot 18u00
Donderdag:14u00 tot 19u00
vrijdag:14u00 tot 18u00
Zaterdag:10u00 tot 18u00
zondag en feestdagen:11u00 tot 17u00

https://www.facebook.com/hetsnuisterhuis/ is de facebook pagina van onze tweedehandswinkel
https://www.facebook.com/snuisterjegezond/ is de facebook pagina van ons (doterra) team voor onze werking rond etherische olie.

voor iedereen die de uitleg bij een bepaalde olie zoekt is hier de link naar een bestand waar alle olieën in beschreven staan in het Nederlands. https://www.hetsnuisterhuis.be/downloads/doterraBESCHRIJVINGEN.pdf

onze contact informatie vind je op www.snuisterjegezond.be/contact-us.html


Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Bestsellers