dōTERRA On Guard® schuimende handzeep

21,21  incl. BTW

Artikelnummer: 44-52-on-guard-handzeep Categorieën: ,

Beschrijving

Omschrijving

doTERRA On Guard schuimende handzeep is een zacht, gezond alternatief voor ruwe zeep die de gevoelige huid kan uitdrogen en irriteren. Verrijkt met de kracht van natuurlijk veilige doTERRA CPTG® essentiële oliën, levert doTERRA On Guard schuimende handzeep de beschermende voordelen van een van de meest populaire eigen doTERRA essentiële olie samenstellingen. doTERRA On Guard schuimende handzeep reinigt en verzacht handen terwijl het zorgt voor een stimulerend aroma van essentiële oliën en laat uw handen citroen fris ruiken.

Voornaamste Voordelen

  • Milde reinigingsmiddelen en verzachtende middelen reinigen en verzachten de handen gedurende de dag zonder de gevoelige huid te irriteren of uit te drogen.
  • doTERRA On Guard schuimende handzeep is pH neutraal om de delicate vocht barrières van de huid te beschermen.
  • De kruidige en citrus aroma’s van doTERRA On Guard stimuleren de zintuigen tijdens en na gebruik.
  • De kracht van doTERRA On Guard essentiële oliën verbetert de reinigende functie, brengt deze naar een hoger niveau en onderscheidt zich hierdoor van andere merkproducten.

Gebruiksaanwijzing

Pomp een of twee keer  met de doTERRA On Guard schuimende handzeep dispenser om het schuim op uw handen te doen. Wrijf uw handen in en spoel goed af met warm water.

Voorzichtig

Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met ogen en beschadigde huid. Bewaar op een koele droge plaats en vermijd blootstelling aan direct zonlicht.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.