Aanbieding!

Deep Blue® Rub

31,00  incl. BTW

Uitverkocht

Artikelnummer: 38900001 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

 

doTERRA Deep Blue®  rub Kalmerende Samenstelling

doTERRA Deep Blue® Kalmerende Samenstelling  is het oorspronkelijke product van doTERRA’s populaire lijn van Deep Blue producten. Sinds de ontwikkeling van Deep Blue zijn de mix en alle gerelateerde producten favoriet bij doTERRA klanten. Deep Blue’s mix van Wintergroen, Kamfer, PepermuntBoerenwormkruid, Blauwe Kamille, Helichrysum en Osmanthus kan op de huid worden aangebracht voor een verzachtende, verkoelende sensatie die perfect is voor een rustgevende massage. Wordt vaak gebruikt door sporters en mensen die veel trainen voor het kalmeren van de spieren en het ontspannen van het lichaam na intensieve activiteit. Probeer Deep Blue eens aan te brengen op je vingers, polsen, schouders en nek na een lange dag achter de computer.

Toepassingen

  • Breng aan onder de voeten en op de knieën voor en na de training.
  • Masseer voor het slapen Deep Blue rub  op groeiende kinderbeentjes.
  • Wrijf Deep Blue rub op de onderrugspieren na een dag zwaar tillen op het werk of bij een verkeerde beweging.

Voornaamste Voordelen

  • Verzachtende en verkoelende oliemix.
  • Voor een rustgevende massage.

Ingrediënten

Wintergroenblad, Kamferschors, Pepermuntplant, Boerenwormkruidbloem, Blauwe Kamillebloem, Helichrysumbloem en Osmanthusbloem essentiële oliën

Aromatische Beschrijving

Mint, kamferachtig

Gebruiksaanwijzing

Op de huid: Breng aan op het gewenste gebied. Verdun met doTERRA Gefractioneerde Kokosolie om huidgevoeligheid te minimaliseren. Zie hieronder voor extra waarschuwingen.

Voorzichtig

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen tot 12 uur na het aanbrengen van het product.

Extra informatie

Gewicht0,12 kg