Aanbieding!

Balance® 15ml

17,00  incl. BTW

Uitverkocht

Artikelnummer: 5586 Categorie:

Beschrijving

dōTERRA balance Aardende mix

Het frisse, houtachtige aroma van dōTERRA Balance maakt het een perfecte go-to-olie in tijden van stress. dōTERRA Balance aardende blend bestrijdt angstige gevoelens en bevordert een gevoel van kalmte en rust. 

Deze perfecte mix van Spar, Ho Hout, WierookBoerenwormkruid, Blauwe Kamille en Gefractioneerde Kokosolie biedt een verleidelijke geur die rust en ontspanning bevordert.

 

In tijden van stress of tegenspoed kan dit mengsel helpen gevoelens van vrede te bevorderen en een rustig vertrouwen in te boezemen.

Veel van de oliën in dit mengsel worden al duizenden jaren gebruikt om emoties in balans te brengen, angstige gevoelens te verlichten en geest en lichaam te harmoniseren. Dit mengsel bevat Frankincense, Spruce, Ho Wood, Blue Tansy, Blue Chamomile en Osmanthus.

frankincense (Wierook ) bevordert gevoelens van vrede en tevredenheid. Wierook wordt wereldwijd gebruikt in religieuze ceremonies en bevordert ontspanning, een positieve stemming en een sterke verbinding tussen lichaam en geest.

Sparrenhout staat bekend om zijn aardende eigenschappen. Het heeft een fris houtachtig aroma dat aromatisch kan worden gebruikt om stress weg te nemen en te helpen bij geblokkeerde emoties.

Het zachte aroma van het Aziatische Ho Wood kalmeert lichaam en geest en introduceert gevoelens van vrede. Ho Wood essentiële olie heeft krachtige kalmerende en aardende eigenschappen.

Blue Tansy wordt gedistilleerd uit de Marokkaanse Tansy, een geurige bloeiende plant uit de Daisy familie. Het heeft een zacht, zoet en fruitig aroma dat wordt gebruikt om de stemming te verbeteren.

Blauwe kamille (ook bekend als Duitse kamille) maakt het mengsel compleet. Kalm en geruststellend, Blue Chamomile essentiële olie is behulpzaam bij het verlichten van gevoelens van teleurstelling, zorgen en ontmoediging.

Osmanthusbloem verlicht gevoelens van stress.

De combinatie van deze oliën in dōTERRA  Balance bevordert het emotionele evenwicht en kalmeert frustraties en stress. Dit mengsel van zeldzame en kostbare essentiële oliën is voorverdund in gefractioneerde kokosolie voor gebruiksgemak. Warm, zoet en houtachtig, het is een favoriete olie om te verspreiden of plaatselijk te dragen om gevoelens van tevredenheid op te roepen.

 

Toepassingen

  • Begin jouw dat met het aanbrengen van dōTERRA Balance onder je voeten voor het bevorderen van kalmte en rust in jouw lichaam en geest.
  • dōTERRA Balance is een geweldige oliemix om te gebruiken tijdens een AromaTouch (Hand) massage.
  • Breng het aan op uw polsen of nek om angstige gevoelens te verlichten.
  • Verspreid het in uw auto tijdens autoritten om een kalmerende, rustgevende omgeving te creëren.

Gebruiksaanwijzing

Op de huid: Voor massage, mix 5 druppels met 10 mL draagolie. Voor bad, mix 5 druppels met 5 mL draagolie. Voor parfum, mix 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Voorzichtig

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Indien je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan eerst jouw arts. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden. Vermijd zonlicht of UV-stralen tot 12 uur na het aanbrengen van het product. Niet voor inwendig gebruik.

Voornaamste Voordelen

  • Bevordert een gevoel van ontspanning in het hele lichaam.
  • Kan helpen je op je gemak te laten voelen.
  • Bevordert rust en balans in lichaam en geest.

Ingrediënten

Gefractioneerde Kokosolie, Sparnaald, Ho Hout Bloem, Wierookhars, Boerenwormkruidbloem, Blauwe Kamillebloem, Osmanthusbloem

Aromatische Beschrijving

Luchtig, fris, zoet, houtig