dōTERRA Air™

32,00  incl. BTW

Artikelnummer: 5575 Categorieën: ,

Beschrijving

Omschrijving

doTERRA Air is een opmerkelijke mix van essentiële oliën, nu verbeterd met kardemom en een belangrijk onderdeel van de essentiële olielijn van doTERRA. Deze melange bestaat uit laurierblad, pepermunteucalyptusmelaleucacitroen, ravensara en kardemom essentiële oliën. doTERRA Air kan plaatselijk op de borst, rug of onderkant van de voeten worden aangebracht om de zintuigen te kalmeren.

Toepassingen

  • Breng voor de beste resultaten doTERRA Air aan op uw borst om te helpen verkoelen, verkwikken en om een gemakkelijke ademhaling te bevorderen.
  • Als u een liefhebber van het buitenleven bent, probeer dan doTERRA Air topisch aan te brengen voordat u de natuur intrekt.
  • Breng aan op kindervoeten voor het slapen gaan om een rustige slaap te bevorderen.

Gebruiksaanwijzing

Topisch gebruik: Voor massage, meng 5 druppels met 10 ml draagolie. Voor bad, meng 5 druppels met 5 ml draagolie. Voor gebruik als parfum, meng 1 druppel met 10 druppels draagolie.

Voorzichtig

Mogelijk gevoeligheid van de huid. Buiten bereik van kinderen houden. Bij zwangerschap, het geven van borstvoeding of bij behandeling door een arts, raadpleeg eerst uw arts. Vermijdt contact met de ogen, het binnenoor en andere gevoelige gebieden. Vermijdt zonlicht of UVstraling tot 12 uur na het aanbrengen van het product.

 

Voornaamste Voordelen

  • Behoudt gevoelens van open luchtwegen en gemakkelijke ademhaling.
  • Verkoelend en verkwikkend.

Ingrediënten

Laurier blad, pepermunt plant, eucalyptus blad / stam, melaleuca blad, citroen schil, ravensara blad, kardemom zaad essentiële oliën

Aromatische Beschrijving

muntachtig, heet, fris, luchtig