DoTERRA etherische olie aan kopen.

Om dōTERRA etherische oliën het voordeligste aan te kopen kan je het beste een eigen Wellness customer account  aanmaken. Dit kan je zelf via https://www.mydoterra.com/snuisterjegezond/ daar kies je de knop “join & save“. Als je hier hulp bij nodig hebt willen we je daar uiteraard graag bij helpen. Ons contacteren kan je via het contact formulier hier onder, de chat functie recht onderaan of via facebook.

Wil je liever gewoon een los product bestellen zonder account? Dat kan via de knop “shop”. Opgelet dan krijg dan geen korting van 25% !!! 

Uiteraard kan je altijd bij ons in de winkel terecht voor advies, we hebben een beperkt aantal oliën op stock om jullie meteen te kunnen verderhelpen .

Heb je een eigen Wellness customer of advocate account met ID dan krijg je vanaf nu op elke bestelling die je (via de mydotera shop) doet 25% korting. Een eigen account kost eenmalig € 32,67 (tenzij je je met een pakket inschrijft, dan zitten die kosten bij de prijs inbegrepen) waarbij je de mogelijkheid hebt om dan enkel die producten te bestellen die je graag wilt hebben. Hierna bestel je ook gewoon iedere keer je oliën of producten met deze korting (of je laat het bij deze eerste aankoop).

Laat het duidelijk zijn dat je nooit verplicht bent om een minimum aan producten te kopen met je account. Doe je dat wel dan kan je nog extra voordelen gaan verdienen. Maar daarover meer later (zie LRP).

Met een eigen DoTERRA Wellness customer of advocate account met eigen ID krijg je ook 10€ korting op de meeste door ons gegeven workshops en klassen.

Waar begin ik mee?!

Wij adviseren meestal om de Home Essentials Kit of de Family Essentials Kit te bestellen. Dan heb je de 10 belangrijkste basis etherische oliën meteen in huis. De Home Essentials kit is het dubbele in prijs van de Family Essentials Kit maar je hebt dan 3x zo veel olie.

Heb je nog niet gekozen elke etherische olie jij nodig hebt? en weet je nog niet zo goed wat je moet kiezen, Schrijf je in voor onze workshop make & take etherische olie om met een goede basis kennis van start te kunnen gaan. Woon je wat verder af neem dan gerust contact met ons op. Dan helpen mensen uit ons team jou graag verder of dan komen wij bij jou voor jou en wat vrienden je laten kennismaken met onze etherische oliën van doterra.

Loyalty Reward Program (LRP)

Je kunt ook nog meer korting op je eigen bestelling ontvangen (oplopend tot 30%), als je een maandelijkse bestelling bij dōTERRA besluit te doen. Via dit systeem (LRP) krijg je je verzendkosten terug betaald in punten waar je weer andere etherische olie en andere producten voor kunt kopen. Dit is geheel vrijwillig! Is je maandelijkse bestelling boven de 125 punten en bestel je voor de 15e van de maand, dan ontvang je via deze manier gratis het product van de maand. Is je bestelling boven de 200 punten dan ontvang je vaak ook nog eens een maandelijkse promotie (deze geldt de hele maand maar deze loopt niet elke maand). Ga je via LRP bestellen dan geeft dat je ook nog de mogelijkheid om je eigen producten terug te verdienen of meer. Heb je interesse in om zoals ons wat bij te verdienen met de etherische olie van Doterra neem dan gerust even contact op. We helpen je graag aan de juiste informatie en ervaring om de olie in jou netwerk te gaan promoten.