De dōTERRA toer in België.

3 keer per jaar gaat dōTERRA on tour !

lente toer op 24 maart 2020 vanaf 19u

dōTERRA kiest ervoor om het event in grobbendonk op 24 maart niet fysiek te laten doorgaan. We bekijken de mogelijkheid om er een online event van te maken. Zodra er meer nieuws is laten we jullie dit zeker weten.

Of je nu nieuw bent bij dōTERRA of dat je al jaren het geschenk van de natuur omarmt, de Spring Tour is een niet te missen kans om te leren over een geïntegreerde levensstijl, waarbij de kracht van essentiële oliën wordt benut om de manier waarop jij en jouw gezin omgaan met het verbeteren van het welzijn.

Met een schitterend nieuw jaar voor de deur is het tijd om opnieuw te beginnen. Bereid je voor om je geest en lichaam te reinigen en je individuele welzijnsroutine nieuw leven in te blazen. De Spring Tour zal je in staat stellen om jouw behoeften te herkennen en je helpen op jouw dagelijkse reis naar verandering en groei. 

Leer meer over dōTERRA Healing Hands™ projecten in Europa en luister naar de nieuwste Cō-Impact Sourcing™ verhalen bij jou in de buurt, om te werken aan jouw kennis van het doTERRA’s Global Botanical Network. Doe met ons mee en beleef een evenement bij jou in de buurt, om te leren, te groeien en geïnspireerd te worden.

We zien elkaar op deze Vlaams gesproken lente toer op 24 maart 2020.
Later meer over de inhoud maar reserveer alvast deze data !
Wij zijn vanaf 14u ter plaatse om jullie de business kant uit te leggen . Vanaf 19u is het voor het grote publiek .

Je ticket kan je alvast bestellen op https://nvite.com/doterra/eee02
Inkom kost 18€ maar je krijgt de magnolia touch tvw 44€ (met kortings account 33€ ) gratis

De zomer toer word 9 juni 2020.

De herfst toer gaat doorgaan op 13 oktober 2020.

Op elk van deze data doen we in de namiddag een voorstelling van de business mogelijkheden en kan je vragen stellen aan de aanwezige grote Vlaamstalige bouwers.

Vanaf 19u stellen we de nieuwe producten van doterra voor en vertellen we jullie de nieuwtjes binnen doterra 🙂