Geplaatst op

Onze 4laatste Facebook posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Win een gratis doterra balance olie ❗️nog tot 10 okt 22☯️Balance is een samengestelde olie van 5 fijne oliën. De warme geur van Balance creëert aarding, ontspanning en een gevoel van evenwicht voor lichaam en geest. DōTERRA raadt iedereen aan om de dag te beginnen met deze heerlijke olie onder de voeten voor een goed start van de dag.✅Meedoen kan je via https://kingsumo.com/g/dw29rz/win-een-gratis-doterra-balance-olie

Win een gratis doterra balance olie ❗️nog tot 10 okt 22

☯️Balance is een samengestelde olie van 5 fijne oliën. De warme geur van Balance creëert aarding, ontspanning en een gevoel van evenwicht voor lichaam en geest. DōTERRA raadt iedereen aan om de dag te beginnen met deze heerlijke olie onder de voeten voor een goed start van de dag.

✅Meedoen kan je via kingsumo.com/g/dw29rz/win-een-gratis-doterra-balance-olie
... See MoreSee Less

Yoga met Zoe aan het helpen met haar facebook pagina, ook zij werkt vanaf nu met onze oliën voor haar yoga lessen.Dus zoek je naar een leuke yoga sessie in de buurt van Borgloon geef haar dan zeker een volg Yoga met Zoe#snuisterjegezond #yogametzoe #joga #elkaarhelpen #etherischeolie #yoga #yogaessentials

Yoga met Zoe aan het helpen met haar facebook pagina, ook zij werkt vanaf nu met onze oliën voor haar yoga lessen.

Dus zoek je naar een leuke yoga sessie in de buurt van Borgloon geef haar dan zeker een volg Yoga met Zoe

#snuisterjegezond #yogametzoe #joga #elkaarhelpen #etherischeolie #yoga #yogaessentials
... See MoreSee Less

Yoga met Zoe aan het helpen met haar facebook pagina, ook zij werkt vanaf nu met onze oliën voor haar yoga lessen.

Dus zoek je naar een leuke yoga sessie in de buurt van Borgloon geef haar dan zeker een volg Yoga met Zoe

#snuisterjegezond #yogametzoe #joga #elkaarhelpen #etherischeolie #yoga #yogaessentials
... See MoreSee Less

Load more