Geplaatst op

Onze 4laatste Facebook posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: This Page access token belongs to a Page that is not accessible.
Type: OAuthException
Open Atelier In Verbinding
Https://Facebook.com/Events/S/Open-Atelier-In-Verbinding/305030242000577/

Het Begon Met Een Ontmoeting In Portugal Op Een Hele Leuke Campingplek. Zoë Was Alleen Op Stap Met Berry Haar Border Collie En De Klik Tussen Ons 5 Incl Honden Was Er Bonk Op 💥
Nu 2 Jaar En Verschillende Logeerpartijen Later Mag Ik Met Trots Vertellen Dat De Vriendschap Alleen Nog Maar Sterker Geworden Is.
Zo Sterk Zelfs Dat Deze Prachtige Energieke Liefdevolle Meid Het Vanzelfsprekend Vind Dat Ze Op Onze Open Atelier Dagen 3 Lessen Yoga Komt Geven.

Zoë Woont In Borgloon Waar Ze Wekelijks Vaste Yoga Les Geeft. 

Zoë Martens:
Puur En Liefdevol Deel Ik Graag Yoga En Meditatie Met Jou. 
Een Prachtige Innerlijke Reis Naar Meer Vrijheid En Verlichting.

Yoga
Verbinden &Amp; Voelen
Een Heerlijke Flow Waarin Wij Verbinden Met Ons Lichaam En De Adem. Voel Meer Balans En Vrijheid. 

Meditatie 
Terugkeer Naar Je Ware Zelf. Een Liefdevol Pad Van Loslaten, Focus En Transformatie. 

Yoga Met Zoë
Zaterdag 12/8 Om 10 Uur Ochtendyoga
Zaterdag 12/8 Om 15 Uur Meditatie 
Zaterdag 12/8 Om 19 Uur Avondyoga 
Zondag 23/8 Om  10 Uur Ochtendyoga

€ Vrije Gift
Ook Toegankelijk Als Je Nog Nooit Yoga Hebt Gedaan Of Nog Nooit Gemediteerd Hebt. 
Indien Mogelijk Matje, Kussen En Dekentje Meebrengen. 

 #Elketorfsjewelry #Yoga #Gemstonejewelry 

Https://Facebook.com/Events/S/Open-Atelier-In-Verbinding/305030242000577/

Open atelier in verbinding
facebook.com/events/s/open-atelier-in-verbinding/305030242000577/

Het begon met een ontmoeting in Portugal op een hele leuke campingplek. Zoë was alleen op stap met Berry haar border collie en de klik tussen ons 5 incl honden was 'er bonk op' 💥
Nu 2 jaar en verschillende logeerpartijen later mag ik met trots vertellen dat de vriendschap alleen nog maar sterker geworden is.
Zo sterk zelfs dat deze prachtige energieke liefdevolle meid het vanzelfsprekend vind dat ze op onze open atelier dagen 3 lessen yoga komt geven.

Zoë woont in Borgloon waar ze wekelijks vaste yoga les geeft.

Zoë Martens:
Puur en liefdevol deel ik graag yoga en meditatie met jou.
Een prachtige innerlijke reis naar meer vrijheid en verlichting.

Yoga
Verbinden & voelen
Een heerlijke flow waarin wij verbinden met ons lichaam en de adem. Voel meer balans en vrijheid.

Meditatie
Terugkeer naar je ware zelf. Een liefdevol pad van loslaten, focus en transformatie.

Yoga met Zoë
Zaterdag 12/8 om 10 uur ochtendyoga
Zaterdag 12/8 om 15 uur meditatie
Zaterdag 12/8 om 19 uur avondyoga
Zondag 23/8 om 10 uur ochtendyoga

€ vrije gift
Ook toegankelijk als je nog nooit yoga hebt gedaan of nog nooit gemediteerd hebt.
Indien mogelijk matje, kussen en dekentje meebrengen.

#elketorfsjewelry #yoga #gemstonejewelry

facebook.com/events/s/open-atelier-in-verbinding/305030242000577/
... See MoreSee Less

354928458 731707535626136 2309920373395922498 N.jpg?Stp=Dst Jpg P720X720&Amp; Nc Cat=101&Amp;Ccb=1 7&Amp; Nc Sid=5614Bc&Amp; Nc Ohc=H6 Npsb1Thiax Xu Ht&Amp; Nc Ht=Scontent Bru2 1

... See MoreSee Less

Dōterra Adaptiv™ Touch Normaal 35,67€ Nu 30€

Wegens Te Veel Stock Gaat Deze En Andere Oliën Die Bij Doterra Uit Stock Zijn In Promotie. (Bekijk Alle Promoties Op Https://Www.facebook.com/Snuisterjegezond )

Wil Je Deze En Of Andere Bestellen Contacteer Ons Even Via Messneger. Verzenden Kan Voor 7€ , Afhalen Op Afspraak In Herselt Is Gratis. Betaling Gebeurt Via Een Persoonlijke Betaal Link Online.

Kalmerende Blend
Wanneer Je Behoefte Hebt Aan Een Kalmerende Boost Dab Is Adaptiv Touch De Oplossing. Houd Adaptiv Touch Bij De Hand Om Je Op Je Gemak Te Stellen In Een Nieuwe Omgeving Of Situatie. De Cptg Essentiële Oliën Worden Gecombineerd Met Gefractioneerde Kokosolie Om Deze Kalmerende En Verkwikkende Blend Te Maken. Lavendel, Magnolia, Neroli En Amberboom Zorgen Voor Een Kalmerend Effect, En Wilde Sinaasappel En Groenemunt Geven Energie En Verkwikking. Daarnaast Helpen Copaiba En Rozemarijn Bij Het Verzachten Van Verhoogde Gevoelens. Of Je Je Nu Moe Of Onrustig, Besluiteloos Of Prikkelbaar Voelt, Adaptiv Is Een Hulpmiddel Dat Kan Helpen Lichaam En Geest In Balans Te Houden. Gebruik Adaptiv Touch In Combinatie Met De Adaptiv Blend Voor Synergetische Resultaten.

#Doterraeurope #Doterra #Etherischeolie #Outofstock #Localestock

dōTERRA Adaptiv™ Touch normaal 35,67€ nu 30€

Wegens te veel stock gaat deze en andere oliën die bij doterra uit stock zijn in promotie. (bekijk alle promotie's op Snuister je gezond )

Wil je deze en of andere bestellen contacteer ons even via messneger. Verzenden kan voor 7€ , afhalen op afspraak in herselt is gratis. Betaling gebeurt via een persoonlijke betaal link online.

Kalmerende Blend
Wanneer je behoefte hebt aan een kalmerende boost dab is Adaptiv Touch de oplossing. Houd Adaptiv Touch bij de hand om je op je gemak te stellen in een nieuwe omgeving of situatie. De CPTG essentiële oliën worden gecombineerd met Gefractioneerde Kokosolie om deze kalmerende en verkwikkende blend te maken. Lavendel, Magnolia, Neroli en Amberboom zorgen voor een kalmerend effect, en Wilde Sinaasappel en Groenemunt geven energie en verkwikking. Daarnaast helpen Copaiba en Rozemarijn bij het verzachten van verhoogde gevoelens. Of je je nu moe of onrustig, besluiteloos of prikkelbaar voelt, Adaptiv is een hulpmiddel dat kan helpen lichaam en geest in balans te houden. Gebruik Adaptiv Touch in combinatie met de Adaptiv blend voor synergetische resultaten.

#doterraeurope #doterra #etherischeolie #outofstock #localestock
... See MoreSee Less

Dōterra Brave™  Normaal 36€ Nu 30€

Wegens Te Veel Stock Gaat Deze En Andere Oliën Die Bij Doterra Uit Stock Zijn In Promotie.  (Bekijk Alle Promoties Op Https://Www.facebook.com/Snuisterjegezond )

Wil Je Deze En Of Andere Bestellen Contacteer Ons Even Via Messneger.  Verzenden Kan Voor 7€ , Afhalen Op Afspraak In Herselt Is Gratis. Betaling Gebeurt Via Een Persoonlijke Betaal Link Online. 

Moedgevende Blend
Begin Elke Dag Vol Vertrouwen En Geloof Door De Brave Moedgevende Blend Te Combineren Met Je Positieve Affirmaties. Het Vrolijke, Warme Aroma Van Brave Is De Perfecte Blend Om Te Verkwikken En Kracht Te Geven Als Je Je Ongemotiveerd Voelt. Voordat Je Aan De Slag Gaat Met Grote (Of Kleine) Uitdagingen In Het Leven Rol Je Brave Onder Je Voeten En Over De Rug Van Je Handen Voor Moed En Positiviteit, Met De Geruststelling Dat Je Alles Kunt Bereiken.

#Doterraeurope #Doterra #Etherischeolie #Outofstock #Localestock #Brave #Kinderen

dōTERRA Brave™ normaal 36€ nu 30€

Wegens te veel stock gaat deze en andere oliën die bij doterra uit stock zijn in promotie. (bekijk alle promotie's op Snuister je gezond )

Wil je deze en of andere bestellen contacteer ons even via messneger. Verzenden kan voor 7€ , afhalen op afspraak in herselt is gratis. Betaling gebeurt via een persoonlijke betaal link online.

Moedgevende Blend
Begin elke dag vol vertrouwen en geloof door de Brave Moedgevende Blend te combineren met je positieve affirmaties. Het vrolijke, warme aroma van Brave is de perfecte blend om te verkwikken en kracht te geven als je je ongemotiveerd voelt. Voordat je aan de slag gaat met grote (of kleine) uitdagingen in het leven rol je Brave onder je voeten en over de rug van je handen voor moed en positiviteit, met de geruststelling dat je alles kunt bereiken.

#doterraeurope #doterra #etherischeolie #outofstock #localestock #brave #kinderen
... See MoreSee Less