Geplaatst op

Etherische olie van de dag: Oregano

De komende 10 dagen willen wij jullie graag meenemen in ons verhaal over de 10 beste etherische oliën die wij nu thuis actief inzetten voor ons immuunsysteem te boosten.
Vandaag : Oregano etherische olie voor zijn immuunsysteem ondersteunende en antivirale werking.
Wil je graag meer weten over deze oliën, volg dan onze GRATIS live zoom calls op verschillende datums, meld je aan via deze link:  https://snuisterjegezond.be/boost-je-immuunsysteem/

Dag 3: Oregano

Oregano is een van de krachtigste etherische oliën en wordt al eeuwenlang gebruikt in traditionele praktijken. De belangrijkste chemische componenten van Oregano zijn carvacol, een fenol met antioxiderende eigenschappen bij inslikken. Wees vanwege het hoge fenolgehalte voorzichtig bij het gebruik van Oregano. Een tot 2 druppels zijn vaak al voldoende om in te nemen.
Als je Oregano topisch gaat gebruiken zorg er dan altijd voor dat hij verdund wordt met een draagolie. Als je elke dag 1 druppel Oregano inneemt ondersteund hij je immuunsysteem.
Oregano is een populair kruid in de keuken, maar wees voorzichtig soms is een hele druppel al te veel.
Oregano ondersteund een gezonde spijsvertering en ademhaling.
Het aroma van Oregano werkt als een versterker en equalizer in verschillende etherische oliemengsels.

Toepassingen:
  • 1 – 2 druppels oregano etherische olie in een lege veggie capsule voor het ondersteunen van je immuunsysteem, ademhalingsstelsel, spijsvertering en voor sommige virussen.
  • 10 druppels oregano in een sprayfles voor een oppervlaktereiniger
  • 1 druppel etherische olie in spaghettisaus, pizza of een saus voor gebraad
  • 3-4 druppels in de verstuiver voor een heerlijk Italiaans aroma in huis
Emotionele en psychische werking:

Kalmerend en harmoniserend. Bij het gevoel zich psychisch tot op de bodem te hebben gegeven helpt Oregano stand te houden, de krachten te sterken en opnieuw te ordenen om dan met helder hoofd en frisse moed weer naar buiten te gaan.

27,25€ met kortingsaccount
37€ zonder kortingsaccount

Bestellen via: www.mydoterra.com/snuisterjegezond/
Of stuur ons een pb