Geplaatst op

Ontdek deze prachtige moederdagcollectie !!


Tijdelijke aanbieding tot 30/04/20

Moederdagcollectie: De Precious Florals-collectie bevat vijf rollers van 4 ml met prachtige bloemenoliën: roos, jasmijn, neroli, magnolia en de zeldzame blauwe lotus.

voor leden € 83 en 50 PV bestellen via je eigen site of als je nog geen lid bent stuur ons een bericht
Verkoopprijs: € 110,76 bestellen via www.doterra.com/snuisterjegezond/

VAN EMILY WRIGHT…
co-founder doTERRA

Ik dacht niet dat het bestond… Ik werd 23 jaar geleden voorgesteld aan Blue Lotus olie, werd verliefd, en toen werd mijn hart verpletterd toen ik ontdekte dat het synthetisch afgeleid was. Sindsdien heb ik gezocht naar een zuivere bron zonder succes… tot nu toe!

🌱

Twee jaar geleden kreeg ik een staaltje van Blue Lotus absoluut dat was… nou… goddelijk. Ik wilde geen hoop geven en geloven dat het mogelijk puur zou kunnen zijn, dus vroeg ik om het grondig te analyseren zowel door doTERRA ‘ s moderne laboratorium als APRC. Alle testen kwamen terug en deze exotische, meest kostbare absolute was in feite puur. Mijn hart heeft misschien een slag overgeslagen… of twee!

🌱

Blauwe Lotus wordt gekweekt in kleine vijvers, en de delicate blauwe bloesems worden in de vroege ochtend geplukt uit de waterlelie planten terwijl ze in volle bloei staan. Er is een reden waarom Blue Lotus werd gekoesterd door de Egyptenaren. Ze gebruikten het in hun huidverzorgingsproducten en voor meditatieve praktijken. Blue Lotus moedigt aan om in levende kleuren te dromen. Deze aromatische eigenschappen zijn zowel bedwelmend als verleidelijk van aard, waardoor het perfect is voor …….. Tja, vul zelf maar aan 😉

🌱

Als je je gestrest voelt en wat rust nodig hebt, is Blue Lotus de perfecte olie. Ik pas Blue Lotus toe op mijn hart, op mijn slapen en polsen. Het past perfect bij mijn favoriete quote, ” De toekomst behoort toe aan degenen die geloven in de schoonheid van hun dromen,” omdat mijn geest en hart worden geopend voor nieuwe mogelijkheden terwijl ik haar prachtige aroma adem.