Geplaatst op

Een over vol weekend

Elke en Griet zijn terug van hun weekje vrijwilligerswerk bij het dierenasiel ARK in kefalonie griekenland waar ze ook een leuk bedrag hebben kunnen achterlaten aan donaties via onze vzw de snoet. Wil je zien wat wij met zen allen daar kunnen verwezenlijken qua steun ? Volg dan zeker onze blog https://vzwdesnoet.be/blog/ .

Elke is dus net op tijd terug want deze week zijn Desirée BottermanMarlon Beenders
en caroline waanders bij ons België om maar liefst 5 verschillende workshops te komen geven bij ons en bij  Katrien Van Campenhout van de talentenboomhut in haar Yurt op het domein van Bright Futures hart van de Merode

Er gaan twee workshops Going back to my roots: de eerste is vol op zondagavond is nog plek.
https://facebook.com/events/s/going-back-to-my-roots/793318494520872/?ti=icl

Marlon en Caroline geven de essentiële oliën en kristallen workshop:
https://facebook.com/events/s/essentiele-olie-kristallen-de-/589817171816370/?ti=icl

Desiree geeft de Maya Essentials workshop:
https://facebook.com/events/s/maya-essentials-workshop/284444962514309/?ti=icl

& Desiree en Caroline samen de Vuur & Cacao ceremonie:
https://facebook.com/events/s/cacao-vuur-ceremonie/750239348798970/?ti=icl

& de Boost your doTERRA bizz training:
https://facebook.com/events/s/boost-your-doterra-bizz/2572007209753523/?ti=icl

Wat een mooie co-creatie❣️

👣 Going back my roots 👣

‘When we heal our trauma, our wounds, we break the pattern for the next seven generations. That’s our work, that’s the greatest gift to our children’.

‘Als we onze trauma’s, onze wonden helen, doorbreken we het patroon voor de volgende zeven generaties. Dat is ons werk, dat is de grootste gift die we onze kinderen schenken’.

In de workshop: ‘Going back to my Roots’ neemt Caroline Waanders je mee in een geleide meditatie. Hierin maken we contact met de voorouders en het herkennen en erkennen van familiepatronen.

Wil jij jouw plek in jouw familiesysteem ontdekken, familiepatronen herkennen en ontdekken welke krachten jij meegekregen hebt?
In deze workshop ga je jouw plek in je familie systeem ontdekken, wordt helder wat jou stagneert en waar je kracht ligt.

Je gaat je verbinden met de kracht van de voorouders om helderheid te krijgen over jouw plek.

Caroline Waanders: als contextueel gezins therapeut en (team)coach begeleid ik mensen en organisaties in transformatieprocessen.
Opgeleid door Nagy, een Amerikaans gezinstherapeut, die het belang van het onderkennen van de onzichtbare, loyaliteitsband, tussen ouders en kinderen erkende had ik mijn eerste ervaringen met ‘subtiele energie’ de onzichtbare banden tussen ouders en kinderen.
Ik ontdekte dat bewustzijn van de subtiele energien van groot belang is. Ik leerde het onzichtbare te zien en te horen.

Ik heb mijn intuïtieve en creatieve opleiding vervolgd in Sedona bij de Blue School of Creation en me verbonden met tradities uit het Noord- en Zuid Amerikaans sjamanisme: de Maya’s & Inca’s.
Zij leerden mij dat de familie traditie zeven generaties terug en zeven generatie vooruit gaat. Dit betekent dat wat zeven generaties terug gebeurt is van invloed is op het hier en nu en wat nu gebeurt invloed heeft op de volgende zeven generaties. Dit heeft mij gesterkt in het belang van heling, zowel in de geschiedenis als het effect van heling voor de toekomstige generaties.

Tijdens de workshop gebruiken we doTERRA essentiële oliën. Door de hoge trillingsfrequentie van deze oliën brengen deze het onzichtbare aan het licht. Deze essentiële olie met hoge frequentie verhoogt de energetische trilling en verlicht het systeem.

Lees meer op:
https://enlighten-yourlife.academy/going-back-to-my-roots/

Essentiële olie, kristallen & de chakra’s

Wil jij ontdekken hoe je essentiële oliën & kristallen in kunt zetten voor heling en ontwikkeling van jouw chakra’s, energiecentra?

Marlon Beenders & Caroline Waanders hebben beiden een Passie voor de Kracht van essentiële oliën & kristallen. Deze schatten van de aarde staan ons bij bij de heling op emotioneel en fysiek vlak.

Op zaterdagmiddag 1 februari nemen we jullie mee in een magische reis langs de chakra’s, de energiecentra en kun je ervaren wat het effect van de essentiële oliën en kristallen op de stroming van je energie is.
In deze workshop gaan we d.m.v. verschillende creatieve- en bewustzijnsoefeningen het contact met de energiecentra ervaren.
Marlon Beenders is dé expert op het gebied van intuïtief contact maken met kristallen.
Caroline Waanders is een van de Crazy Oil Ladies die de kracht van essentiële oliën op emotioneel niveau voor je ontsluit.
€ 55,- inclusief geopend hart van Seleniet.

Workshop: 13.30 – 17.00 uur

Opgave via Caroline op 0031651167277 of pm je mailadres dan ontvang je de bevestiging via mail.

Maya Essentials workshop

Ontdek je talenten
Ontdek je missie
Ontdek op welke manier jij in beweging komt

In deze Maya Essentials workshop combineer ik de Maya kalender en de essentiële oliën. De Mayakalender is een prachtig instrument om je hartsverlangen hier op aarde te leven en volledig je plek in te nemen!

Je geboortedatum geeft aan waar je geland bent in de kalender. Je leert tijdens deze middag over je zonnezegel, je levensthema en je missie. En ik vertel je welke oliën je ondersteunen op je levenspad.

Eerst vertel ik kort iets over de kalender en daarna ga je zelf aan de slag en leer je hoe je je leven bewust kunt creëren en welke oliën van dõTERRA jou daarbij ondersteunen.

Krijg inzicht in je levensenergie en verhoog de frequentie ervan.
Ga je mee op ontdekkingsreis?💫

Desirée Botterman
Ik beschrijf de 20 golven van de kalender met hun specifieke thema en gebruik onder andere de Mayakalender in mijn begeleiding om mensen meer vanuit hart en ziel te laten leven. Wat wil je ten diepste, wat was je van plan om in dit leven neer te zetten en hoe bereik je dit ook daadwerkelijk? Het antwoord zit in jou!

Op zaterdag 1 februari van 1400 tot 1700 uur geef ik de workshop Maya Essentials in de gemeenschapsruimte van locatie Yurt Bright Futures, Rode Laakstraat 13, 2431 Veerle- Laakdal, België

Je kunt je aanmelden via telefoonnummer 0031 6 29553307.
De prijs voor deze workshop is €35.

Hier zit €5 inbegrepen voor de beleefwaarde van deze inspirerende plek.
Actieve vennoten van Yurt Bright Futures zijn vrijgesteld van deze beleefwaarde.

Cacao & vuur ceremonie

🔥The Power of Love: vuur en cacaoceremonie🔥

Op zaterdagavond 1 februari houden wij de bijzondere🔥Power of Love🔥 ceremonie in Veerle-Laakdal in België. Een combinatie van een 🔥 vuur- en daarna cacaoceremonie.
Op 1 februari waar we langzaam weer uit de donkere dagen kruipen richting volle maan en de energie van de vroege lente. De intenties die we rond het nieuwe jaar zetten schieten langzaam wortel, onder de grond bruist het nieuwe leven, boven de grond is het nog kaal en dor.

We starten met een vuurceremonie vanuit de sjamaanse Incatraditie. Het vuur helpt los te laten wat je niet meer nodig hebt. Het vuur werkt transformerend waardoor je het tegenovergestelde van wat je laat gaan aan gaat trekken. Bij het vuur gebruiken we ratels en drums om het vuur te stimuleren en krijg je de gelegenheid datgene wat jij wilt laten gaan over te geven aan het vuur. Wij gebruiken hierbij alleen natuurlijke materialen. Als je iets mee wilt nemen wat jij los wilt laten en over wilt geven aan het vuur, voel je vrij dit mee te nemen.

Rauwe cacao heeft de prachtige eigenschap dat het je hart opent en de (Zelf) liefde weer laat stromen. Zelfliefde, liefde, vertrouwen, compassie, vreugde, eerlijkheid, dankbaarheid, vergeving zijn hartkwaliteiten die aangeraakt worden door de cacao. Tijdens de ceremonie komt precies dat naar boven wat voor jouw hart helend is.
Omdat we deze ervaring graag met je willen delen, organiseren wij de ‘Power of Love’, een liefdevolle avond waar je door middel van meditatie, het zetten van intenties, zingen en dansen dieper met jezelf en elkaar in verbinding komt.
Neem ook vooral je drum mee, als je die hebt, dat is zo passend bij deze ceremonie.

De Maya’s hebben al voorspeld dat de geest van de cacao terug zal keren in deze cruciale tijd om ons bewustzijn te vergroten. Volgens hen is cacao het voedsel van de Goden dat zij aan de mensen schenken.
Cacao zit vol met antioxidanten dat de bloedvaten opent, de bloeddruk verlaagt en de bloedtoevoer naar de organen verbetert. Het hoge gehalte aan magnesium zorgt o.a. voor soepele spieren. Wij voegen essentiële oliën van doTERRA toe aan het cacaomengsel.

Wie zijn wij?

* Desirée Botterman: als therapeut en teacher op het gebied van Zelfliefde laat ik je graag de magie van cacao ervaren. Ik heb al diverse cacaoceremonies gegeven en daarin ervaren hoe rauwe cacao je hart opent en de (zelf) liefde weer laat stromen.

* Caroline Waanders: ik begeleid mensen en organisaties in veranderingsprocessen. Om deze transformatie processen te stimuleren en stagnaties op te lossen maak ik gebruik van essentiële oliën en sjamanistische rituelen uit het Inca en Maya sjamanisme.

Bij de ceremoniële vuur plaats en yurt van Bright Futures ontvangen wij jullie voor deze bijzondere 🔥 vuur & cacao ceremonie❣️

Datum: zaterdagavond 1 februari 2020
Tijd: 19.00 – 22.00 uur

Locatie: Yurt Bright Futeres
Rode Laakstraat 13, 2431 Veerle-Laakdal België
Ticket: € 45,-

Wil je meedoen?
App Desiree op + 31 6 29 55 33 07 en geef je mailadres door:
je ontvangt van ons een bevestiging per mail.

Boost your dōTERRA bizz

In Boost your dōTERRA bizz nemen wij jullie mee in de verschillende aspecten van persoonlijk leiderschap binnen jouw doTERRA business.

Deze training gaat over jou & de plek die jij in wilt nemen in jouw dōTERRA business.

💧 Wie ben jij? Wat zijn je talenten & drijfveren?
💧 Ben je een deler, bouwer of leider?
💧Wat wil jij realiseren in jouw praktijk, dōTERRA business?

We gaan elkaar beter leren kennen, ervaringen en dromen delen, intenties zetten en een stap maken om deze te realiseren op ieders eigen wijze.

In deze training werken we met verschillende werkvormen zoals
presentatie, feedback geven, intentie zetten, opstellingen, visualisatie en creatie.

Els Coekaerts zal ons deze middag laten ervaren wat access bars en de oliën kunnen bijdrage aan een succesvolle business.

Wil je, om elkaar snel beter te leren kennen jezelf voorstellen op de volgende wijze?
💥 Omschrijf jezelf in vijf kernwoorden, kenmerkend voor wie jij bent, waar jij goed in bent en wat jou drijft.

Caroline Waanders, Gold bij doTERRA.
In mijn bedrijf Enlighten your Life combineer ik mijn drijfveer voor ontwikkeling van mijzelf en anderen en mijn Passie voor de essentiële oliën van doTERRA. Ik ben een visionair met beide benen op de grond.
Ik open graag deuren, verbind mensen en organisaties en draag bij aan Lichter Leven.
Mijn droom is dat de essentiële oliën van dōTERRA de basis van ieders welzijn en wellness zijn en dat wij als dōTERRA leiders en WA’s deze olievlek verspreiden als belangrijk onderdeel van gezondheid en vitaliteit in onze maatschappij. Ik geef business- en teamcoaching en leiderschapstrainingen bij o.a. Achmea, de hogescholen in noord en oost Nederland en bij dōTERRA teams. Ik ben founder van Crazy Oil Ladies.

Desirée Botterman
Ik begeleid mensen om weer in hun eigen kracht te komen en te leven wie ze in wezen zijn. Ze weer verbinding te laten maken met hun hart- en zielsverlangen, los van alle overtuigingen en verwachtingen die ze zich eigen hebben gemaakt maar eigenlijk niet van hun zijn. Door mijn kwaliteiten van helder voelen en weten in te zetten, breng ik je naar je onderbewustzijn en maak je verbinding met je eigen wijsheid en je innerlijke wereld waar alle antwoorden liggen opgeslagen. In mijn werk ervaar ik de oliën als een waardevolle ondersteuning.

De prijs voor deze workshop is €33,-
En wil je wat te eten meenemen voor een gezamenlijke lunch?
Locatie: bovenverdieping het Snuisterhuis in Averbode

Je kunt je opgeven via Desirée op telefoonnummer 0031 6 29553307

dōTERRA bizz ? the basics

Kor gaan jullie meenemen hoe wij met doterra begonnen zijn. Vanuit onze kennis en ervaringen gaan wij op jullie vragen proberen beantwoorden. Zelf zijn we ondernemers in hart en nieren, en willen we jullie in de goede richting helpen.
Deze klas richten we dan ook op de beginnende bouwer die wil weten hoe beginnen, wat met facturen, btw, … We gaan uit van de vragen die jullie hebben. Op een latere datum plannen we nog een meer diepgaande kijk op hoe je boom kan opbouwen, wat doen met bogo’s , …

deze klas is toegankelijk voor iedereen die een doterra account heeft en die het engagement wil aan gaan om binnen de Belgische markt samen te werken over de takken, rangen en teams heen.

Meld je even gratis aan als je wil komen op reserveer-je-plaats-voor-een-make-take-workshop