Geplaatst op

cadeautjes tijd is nog niet voorbij bij doterra !

Vanaf nu zijn de gember drop’s ook bestelbaar en op alle kerst cadeautjes krijg je nu extra 20% korting

-10% op smart & sassy softgels, Deze stimuleren je stofwisseling zodat je minder zin hebt in o.a. zoet. Deze zijn dus ideaal om het goede voornemen om gezonder te gaan eten makkelijker en meer succesvol te maken!

Twijfel je om een kortings account aan te maken? Dan is januari de maand om dit te doen ! Je krijgt namelijk de LongLife Vitality (LLV) voedingssupplementen twv 96.75€ gratis bij je bestelling van 100pv in februari ! 90% van onze mensen die deze uitproberen willen deze niet meer missen. Ze geven je zoveel meer veerkracht om zowel fysiek als mentaal veel sterker te staan !

Heb je vragen over een account? Meer info hebben we uitgeschreven op onze DoTERRA etherische olie aan te kopen pagina

De 200pv actie is verlengd tot 15 jan 2020. Bestel voor 15 jan voor 200pv (ongeveer 200 tot 220€) dan krijg je een flesje Frankincense gratis bij (twv 96€).

Het gebruikelijke product van de maand!

Bestel voor 15 jan voor 125pv dan krijg je een verder nog niet verkrijgbare olie!

Een 5 ml flesje Hinoki olie !

Hinoki is een Japanse spar die gebruikt wordt bij zuiveringsrituelen in het Shinti geloof in Japan. Heerlijk in bad om stress te verlichten en je energie te zuiveren.

Voorlopig is deze olie nog niet in de shop. Dus eenmalig gratis als je je LRP bestelling van 125 PV voor 15 januari plaatst.

We nodigen je ook graag uit op onze Make & take’s : in deze workshops leggen we je de basis oliën uit en daarna gaan we kijken welke olie’s specifiek een verschil voor u kunnen maken

Woensdag 5 february om 19u Make & take kennismakings workshop ( basis kennis + de 10 basis oliën)

Vrijdag 7 february om 19u30 doen we deze nog eens over in De Sladerij in hasselt

woensdag 22 jan om 19u gaan we het hebben over emotie’s (de werking van de oliën op onze gemoedstoestand)

Inschrijven op de workshops kan via onze website en is volledig gratis. Enkel voor producten die je zelf naar keuze kan samenstellen betaal je een kleine bijdrage.

Wil je ons toch iets geven voor onze moeite ? Dan mag dat in de donatie pot van vzw de snoet. de hondjes en katten zullen je zeer dankbaar zijn 🙂